Trend
De Trend racks vormen de betaalbare middenklasse van Creaktiv. De robuuste 28 mm dikke plateaus zijn voorzien van een stoot- en krasvaste melamine afwerkingslaag. Zonder meerprijs zijn zes kleurvarianten leverbaar; zwart, wit grijs, kersen, wengé en esdoorn. Tevens is er tegen een meerprijs ook hoogglans zwart en hoogglans wit mogelijk. De aluminium buizen met een diameter van 35mm zijn naar keuze en zonder meerprijs leverbaar in zilver en/of zwart. De buizen zijn ieder verdeeld in vier compartimenten die tegen een meerprijs kunnen worden afgevuld en gedempt met kwartszand. Het rack wordt geleverd met draaibare stelvoeten en optioneel zijn vloerkegels en wielen leverbaar. De standaard buislengte voor het onderste vak is 250mm. De buizen in de hogere vakken zijn standaard 170mm. Tegen een meerprijs zijn afwijkende buismaten met een maximale lengte tot 400mm leverbaar. Het draagvermogen per plateau is 100kg en de bruikbare schapruimte is 515x480mm.

De Creaktiv Trend kent vele uitvoeringen in breedte en hoogte, en kan ook naderhand nog worden uitgebreid met extra verdiepingen.

Audio
De Creaktiv Audio verkrijgt zijn neutrale klank en absorberende eigenschappen door de combinatie van 21mm multiplex en een massieve strook van 50x30mm blank berken voor- en achterkant. De plateaus zijn naar keuze leverbaar in blankgelakt berken natuur of gebeitst in het wit, zwart of kersen. Met een draagvermogen van 60kg per plateau kunnen de racks volwassen AV-sets torsen. De toegepaste buizen met vier compartimenten hebben een diameter van 35mm en zijn verkrijgbaar in zilver en zwarte uitvoering. Deze buizen worden standaard afgevuld en gedempt met kwartszand. De standaard buislengte voor het onderste vak is 250mm. De buizen in de hogere vakken zijn standaard 170mm. Naar keuze en zonder meerprijs kunnen in de hogere vakken buislengtes van 210 mm worden geleverd. De Creaktiv Audio wordt standaard uitgevoerd in berken natuur en is tegen meerprijs verkrijgbaar in zwart, wit en kersen.

Little Reference CI2P
De Creaktiv Little Reference CI2P is een vereenvoudigde versie van de Midi Reference CI2P. De gedempte en gevulde buizen zijn identiek aan de duurdere modellen, maar de plateaus zijn vervaardigd van 36mm multiplex. In deze platen zijn gaten aangebracht die gevuld zijn met een combinatie van ijzeren bolletjes en kwartszand. Tezamen met de eigen sandwichconstructie van het multiplex wordt een unieke absorptie van trillingen verkregen. Standaard is dit meubel uitgevoerd in blank berken en tegen meerprijs verkrijgbaar in zwart, wit of kersen. De buizen kunnen geleverd worden in zwart of zilver. Het complete rack wordt geleverd inclusief vloerkegels en onderleggers. Het draagvermogen per plateau bedraagt 60kg. De gewenste buishoogte kan per niveau worden opgegeven (tot 300mm) om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de afmetingen van de apparatuur.

Creaktiv Midi Reference CI2P
De Creaktiv Midi Reference CI2P wordt standaard uitgevoerd in blank esdoorn met een glazen centerplate, en tegen een meerprijs is het rack leverbaar in zwart, wit of kersen. De Midi Reference CI2P beschikt over een soortgelijke sandwichconstructie als de grotere broer, de Big Reference CI2P. Het complete rack wordt geleverd inclusief vloerkegels en onderleggers. Glasplaten zijn naar keuze verkrijgbaar in het zwart, zilver of wit en het draagvermogen per plateau bedraagt 60kg. De gewenste buishoogte kan per niveau worden opgegeven (tot 300mm) om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de afmetingen van de apparatuur.

Big Reference CI2P
De Big Reference CI2P van Creaktiv is het beste audiorack beschikbaar voor de kostbare hificomponenten. Het rack krijgt zijn absorberende eigenschappen door de sandwichconstructie van verschillende, gematchte materialen met een toplaag van CI2P behandeld gehard glas. CI2P staat voor Creaktiv Integrated Information Process en zorgt ervoor dat het rack niet alleen op mechanische wijze wordt geoptimaliseerd, maar ook op magnetische wijze. De elektrische en elektromagnetische invloeden worden als het ware tot een minimum beperkt. Behalve de bestanddelen van de sandwichconstructie is de vulling van de buizen en de buisvoeten behandeld volgens het gepatenteerde proces. Het geheel wordt gedragen door niet alleen gevulde, maar ook gedempte buizen met een diameter van 35mm.

De gewenste buishoogte kan per niveau worden opgegeven (tot 300mm) om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de afmetingen van de apparatuur. Het rack wordt geleverd met componentkegels en vloerkegels en de buizen zijn verkrijgbaar in zwart of zilver. Het rack wordt standaard uitgevoerd in blank esdoorn met een glazen centerplate, en tegen een meerprijs is het rack leverbaar in zwart, wit of kersen. Glasplaten zijn naar keuze verkrijgbaar in het zwart, zilver of wit en het draagvermogen per plateau bedraagt 60kg. De Big Reference CI2P lijn is identiek aan de Plus versie op de plaatsingsmogelijkheid op componentkegels na.

Big Reference CI2P Plus
De Big Reference CI2P Plus van Creaktiv is het allerbeste audiorack beschikbaar voor de kostbare hificomponenten. Dit model is identiek aan de Big Reference CI2P lijn qua uitvoering, kleurstellingen en specificaties, maar beschikt over meerdere bevestigingspunten voor componentkegels waarop de apparatuur kan worden geplaatst. Hiermee is de Big Reference CI2P Plus het meest verfijnde model dat Creaktiv maakt en daarmee het meubel voor de meest veeleisende luisteraar.