Over ons

Multifoon startte in 1972 in Delft als platenwinkel met een zeer brede collectie en kwalitatief hoogwaardige opnames, en klanten van heinde en verre maakten graag een uitstapje naar onze winkel om de muziekcollectie voor thuis verder uit te breiden. In 1981 maakten we de spannende stap richting de hifi. Multifoon Hifi werd geopend aan de Koornmarkt. Aan de Koornmarkt ontstond de basis waarop Multifoon Hifi nog altijd werkt. Hoog kwalitatieve muziekbeleving leveren aan muziekliefhebbers. In 1999 verhuisde Multifoon Hifi naar de Alexandrium Woonmall in Rotterdam. Rotterdam bleek 10 jaar eerder al een mooie hifistad te zijn. In 1989 vestigden wij ons als tweede Multifoon Hifiwinkel in Rotterdam aan het Schouwburgplein, onder de Doelen. In 2007 sloten wij de winkel in de Doelen omdat de bouw van het nieuwe CS en de daarmee gepaard gaande sloop en nieuwbouw rond de Doelen voor erg veel overlast zou zorgen.

Nu wij opnieuw de stad in zijn gegaan met de winkel ging een lang gekoesterde wens in vervulling en kunnen wij onze ‘heimwee’ naar Rotterdam vergeten… Wij heten u dan ook graag welkom aan de Claes de Vrieslaan 111b.

 • Leen
   LeenEigenaar Multifoon Hifi

   Leen Koopman werkt bij Multifoon sinds oktober 1979, eerst in de platenwinkel, maar verhuisde met plezier en gezonde spanning naar de hifi in begin 1982. Leen ziet iedere wens van een klant voor nieuwe apparatuur als een uitdaging die in een mooie en verantwoorde aanschaf te laten resulteren. Daarnaast is het zijn natuurlijke gevoel ieder defect apparaat zo snel mogelijk weer dienst te laten doen.

   Het werk buiten de deur; thuisdemonstratie, aflevering en installatie is zijn afdeling. Leen is eigenaar van Multifoon Hifi.

  • Ronald
    Ronald
   • Han
     Han

     Han van Slingerland is sinds 1 januari 2000 in dienst bij Multifoon Hifi. Na verscheidene banen te hebben gehad in de Rotterdamse schoenen- en kledingbranche, heeft Han lange tijd in de horeca gewerkt in Rotterdam Centrum. Han is dan ook een échte Rotterdammer en kent veel mensen. Houdt van de stad en van ons bedrijf.

     Naast alle voorkomende werkzaamheden in de winkel heeft Han zich het analoge audiodeel helemaal eigen gemaakt. Draaitafels, elementen, phonovoorversterkers, dat is Han’s afdeling. Hij heeft het gevoel helemaal ontwikkeld om een arm op te bouwen, elementen in te bouwen en phonovoorversterkers af te stellen. Of het om een kostbare combinatie of om een instap draaitafel gaat, het verzorgen van inbouw en muzikale afstelling gaat steeds op dezelfde manier, met liefde.

    “Alle drie houden wij ons bezig met advisering en verkoop. Alle drie hebben we onze specialismen. Iedere vraag komt steeds bij de juiste man terecht.”