Audiovector SR3 RAW bij multifoon hifi

Met de SR3 Avantgarde Arrete RAW heeft het Deense Audiovector een zeer bijzondere uitvoering van de SR3 Avantgarde Arrete uitgebracht. En naast dat dit een bijzondere uitvoering betreft met een beton finish is dit model ook nog eens zeer gelimiteerd. Wij hebben de komende tijd nummer 015 prominent in de winkel staan.

De SR3-serie is ongetwijfeld de meest populaire serie van Audiovector, en dat komt lang niet alleen door de uitstekende weergave. De behuizing van de luidspreker is gerust erg fraai te noemen en de curve in de kast maakt dat deze luidspreker kleiner oogt dan deze daadwerkelijk is. Tel daar nog eens op bij dat de luidsprekers in vrijwel elke denkbare kleur te verkrijgen is en je hebt een luidspreker die erg gemakkelijk in de smaak zal vallen. Met de RAW surface luidspreker heeft Audiovector een luidspreker met een iets gewaagder uiterlijk uitgebracht waarvan welgeteld 100 eigenaren wereldwijd zullen gaan genieten.

De RAW surface is een directe verwijzing naar de afwerking van de behuizing – dit is namelijk een beton wax! De behuizing van deze luidspreker is identiek aan alle andere SR3-modellen, maar de kast is afgewerkt met drie lagen beton. Elke laag is 1mm dik en wordt egaal op de kast aangebracht. Vervolgens wordt dit bewerkt zodat het glad wordt. De toepassing van beton in deze uitvoering is hiermee niet alleen fraai om te zien, maar heeft ook voor de weergave een voordeel omdat de behuizing wordt versterkt.

De SR3 Avantgarde Arrete RAW lijkt in grote lijnen op de SR3 Avantgarde Arrete, maar is voorzien van een Air Motion Transformer die ook in de grotere SR6 Avantgarde wordt gebruikt. Daarnaast is intern de electronica en bekabeling aangepast waardoor de SR3 Avantgarde Arrete RAW daadwerkelijk weer een stap verder gaat dan de SR3 Avantgarde Arrete.

De komende weken zal deze luidspreker bij multifoon hifi te bewonderen en beluisteren zijn. Maak graag een afspraak om zeker te zijn van een aangename kennismaking. Bezoek voor meer informatie de website van Audiovector.