“Music is an oasis that refreshes us in our journey of life”

Per 1 mei zijn wij officieel dealer geworden van het Japanse Accuphase Laboratory, Inc. En daar zijn we stiekem wel heel erg trots op!

Het Japanse Accuphase heeft een reputatie als het gaat om high-end audio. Het bedrijf is in 1972 opgericht door Jiro Kasuga die daarvoor werkzaam was bij Kenwood. Hij was niet tevreden met de visie die Kenwood had op het gebied van high-end audioapparatuur, en samen met een aantal andere intenieurs van onder andere Luxman heeft hij Kensonic opgericht. Hoewel door de jaren heen het verband tussen Kensonic en Kenwood gemakkelijk kon worden gelegd omdat de producten simpelweg op elkaar leken, werden de verschillen naderhand steeds groter. De eerste producten die onder de naam Kensonic werden gemaakt werden positief ontvangen in de pers en wisten vanaf het begin een statement te maken. Na verloop van tijd is de naam Kensonic vervangen voor Accuphase een samenstelling van ACCU als in “accuraat” en PHASE dat verwijst naar een van de belangrijkste factoren in audiotechnologie.

We waren al langere tijd op zoek naar een mooie invulling in het hogere segment waarbij muzikaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Accuphase heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd met een grote groep hifi liefhebbers en enthousiastelingen. Daarnaast heeft Accuphase een erg vertrouwd voorkomen, waarbij bijvoorbeeld de VU-meters en champagnekleurige behuizing herkenbare elementen zijn. Elk component van Accuphase is met de grootste zorg ontworpen en geassembleerd.

De eerste componenten zijn inmiddels al bij ons binnengekomen en staan natuurlijk in te spelen. Indien u benieuwd bent wat Accuphase allemaal te bieden heeft, kom dan gerust langs of maak een luisterafspraak. Wij gaan ervan uit dat het u net zo zal omarmen zoals het ons heeft omarmd.