Rivasono is een ambitieus bedrijf dat ontstaan is vanuit de persoonlijke behoefte naar betrouwbare informatie over akoestiek en slimme producten voor het verbeteren ervan. Onze grote demonstratieruimte is in meerdere fasen door Rivasono afgestemd en inmiddels maken meerdere van onze klanten gebruik van de producten en expertise van Rivasono.

In een gemiddelde kamer wordt wat je hoort voor de helft bepaald door de kamer. Het is dan ook niet zo vreemd dat de prestaties van een mooie geluidsinstallatie mede afhankelijk zijn van de akoestische eigenschappen van de kamer. Rivasono is gespecialiseerd in het optimaliseren van de (luister)kamer om de prestaties van de geluidsinstallatie nog beter tot recht te laten komen. De verbeteringen hoeven lang niet altijd ingrijpend te zijn. De producten die Rivasono aanbiedt passen perfect in moderne woningen. Kies bijvoorbeeld voor onopvallende producten die weg te werken zijn of verfraai de interieurinrichting met een akoestisch schilderij of plafondeiland.

Bij een goede akoestiek draait alles om de beheersing van reflecties, resonanties en nagalmtijd. Als deze in balans zijn, wordt alle informatie die in de muziek zit optimaal hoorbaar. Het resultaat is een precies, diep en tegelijk ruimtelijk stereobeeld voor urenlang ontspannen luisterplezier.