De voeding is – zowel letterlijk als figuurlijk – van essentieel belang voor eigenlijk alle denkbare apparaten. Zeker voor hifiapparatuur is een goede en stabiele voeding een must. Helaas worden veel apparaten met een vrij standaard adapter geleverd. Het Nederlandse bedrijf SBooster heeft hiervoor een veel betere oplossing, namelijk een externe voeding. Deze voedingen zijn zo goed dat ze hiervoor internationaal erkend worden.

Sbooster is het eerste bedrijf dat een zogenoemde add-on voor een voedingsadapter op de markt bracht. Onder de naam Squeeze-upgrade werd in 2010 de uitvinding “Sbooster Single Unit” uitgebracht. Met dit kastje ging de Squeezebox van Logitech ineens een heel stuk beter presteren. De Single Unit werd vlak voor de stroomingang van de Squeezebox geplaatst. Na het succes van de Single Unit werd de Best of Two Worlds Solution (BOTWS) geïntroduceerd. Deze lineaire voeding kwam in het inmiddels kenmerkende zwarte kastje.

De nieuwste generatie Sbooster luistert naar de naam BOTW P&P MKII. Sbooster heeft verschillende uitvoeringen voor vrijwel alle gangbare apparaten die gebruik maken van een externe voeding. Praktische toepassingen waarbij een BOTW P&P MKII een verbetering oplevert zijn D/A-Converters, streamers en zelfs bepaalde luidsprekers van Martin Logan. Het resultaat leidt altijd naar een mooier beeld, meer detail en meer contrast in de weergave. We hebben de meest gangbare uitvoeringen in de winkel om de verbeteringen te kunnen demonstreren.