Service van Multifoon Hifi

Het uitzoeken van een nieuwe muziekinstallatie of een opwaardering van de huidige muziekinstallatie kan een tijdrovende onderneming zijn. Er is momenteel ontzettend veel op de markt en vrijwel alle producten krijgen positieve reviews. Een review is wat ons betreft ook maar een mening, veel belangrijker vinden we wat u ervan vindt én wat voor u de beste oplossing is. Daarom zijn we er dan ook van overtuigd dat die nieuwe muziekinstallatie of opwaardering de nodige tijd en aandacht nodig heeft. In onze winkel demonstreren en presenteren we de producten waar we mee werken, en op basis van uw behoefte bekijken we in hoeverre dit aansluit bij uw wensen. De producten die bij ons worden aangeschaft, worden vrijwel allemaal bij u thuis geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Winkeldemonstraties

Wanneer u op zoek bent naar uw ideale audioset of audiocomponent, is het belangrijk hierover informatie in te winnen. Vaak heeft u erover gelezen of van anderen over gehoord. Uiteindelijk bewijst u zichzelf de grootste dienst door te luisteren. De apparatuur in onze winkel is aanwezig om een weloverwogen afweging te maken. Maak van tevoren altijd even een afspraak, dan hebben we ruim de tijd om de gewenste configuratie klaar te zetten voor de demonstratie.

Thuisdemonstraties en advies

Heeft u bij ons in de winkel een luidspreker of apparaat gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om dit bij u thuis te beluisteren. Zodoende krijgt u een nóg beter beeld wat één en ander in uw eigen setting kan doen. Dit geldt ook zeker voor de bekabeling waar we mee werken, omdat dit juist een onderdeel is dat zich leent voor het uitproberen binnen de eigen installatie.

Aanleg audiofiele elektragroep

Alles wat u thuis via uw hifi-installatie weergeeft, komt uit het stopcontact. Alle door deze set weergegeven muziek is een modulatie van het lichtnet. Het is dus goed voor te stellen wat het belang is van een goede, nee, een zo goed mogelijke audiogroep. Een zorgvuldig en vakkundig aangelegde lichtnetgroep die enkel en alleen voor de audioweergave wordt gebruikt. Hiervoor zijn tal van installatie materialen bij ons te koop. Veel belangrijker nog is dat wij ook de vakkundige installatie hiervan verzorgen. Wij werken samen met een gecertificeerd installatiebedrijf, dat werkt met gevoel en respect voor de wensen van de muziekliefhebber.

Aanleg schone aarding

Op een zeker moment heeft uw audioset een niveau bereikt dat niet gemakkelijk te verbeteren is. Maar zoals u hierboven kunt lezen, is alle weergave kwalitatief helemaal afhankelijk van de kwaliteit van het lichtnet. Daarin speelt aarding een grote rol. Gebruikt u voor uw audioweergave de elektrische aarding waarop ook andere huishoudelijke apparaten en computers geaard zijn, dan profiteert uw set daarvan sterk, maar in negatieve zin! Wij hebben uitstekende contacten en ervaring gedurende de afgelopen 10 jaar met een aardingsbedrijf dat bij u thuis een schone aarde kan slaan. Meestal is de ideale plek hiervoor het kruipluik dat zich bij negen van de tien woningen direct onder de deurmat bevindt. Wilt u weleens horen wat u mag verwachten van een speciaal aangelegde audiogroep of wilt u ervaren wat een schone aarding doet? Maak een afspraak en kom het beluisteren. Wij demonstreren het u graag.

Akoestiek

Akoestiek is een vaak onderschat onderdeel bij het opbouwen van de muziekinstallatie, en kan in sommige gevallen er zelfs voor zorgen dat de installatie niet klinkt zoals het zou moeten klinken. Door de jaren heen zijn we steeds meer te weten gekomen over hoe we oplossingen in de ruimte kunnen aanbrengen die ervoor zorgen dat de muziekinstallatie nog beter tot z’n recht komt.

Bij ons in de winkel hebben we de oplossingen van RivaSono geïntegreerd binnen ons concept. RivaSono is een specialist in het verbeteren van de akoestiek in woonkamer, thuisbioscoop, luisterruimte en studio. Het optimaliseren van de akoestiek is maatwerk en dit betekent dat er veel kennis komt kijken bij de juiste aanpak. De oplossingen van RivaSono zijn erop gericht dat ze binnen de ruimte verbeteringen aanbrengen zonder de leefbaarheid teniet te doen.

Het effect is natuurlijk bij ons in de winkel waar te nemen, maar u kunt natuurlijk ook de website bezoeken voor praktische tips, advies en voorbeelden van de fraaie akoestische producten. Ga hiervoor naar de website www.rivasono.nl

Reparatie

Wanneer uw apparatuur onverhoopt mankementen vertoont en problemen geeft, dan kunnen wij zorgen voor de herstelling ervan. Wanneer dit binnen de garantietermijn gebeurt, laten wij de reparatie uitvoeren door de desbetreffende importeur of de aangewezen reparatiedienst.

Is de garantietermijn voorbij dan hebben wij naast onze kleine technische dienst in de winkel, waar toch wel het één en ander zeer vlot gerepareerd wordt, een drietal technische diensten achter de hand. Het zijn de firma’s Hanex, Audioservice en Creato. Met groot vertrouwen op goede afloop laten wij één van deze bedrijven uw reparatie uitvoeren. Mocht het wenselijk of nodig zijn dan wordt natuurlijk vooraf een prijsopgaaf gedaan.

Inruil

Veel muziekliefhebbers die onze winkel bezoeken vinden het leuk om zo nu en dan hun muziekinstallatie op te waarderen. De verbetering kan dan worden gezocht in een betere bron (platenspeler, streamer, CD-speler), versterker of luidsprekers. In veel gevallen kunnen we bij aanschaf van nieuw apparatuur de reeds bestaande apparatuur inruilen. Zodoende maken we de aanschaf van iets nieuws een stuk betaalbaarder en zorgen we ervoor dat u niet zelf uw apparatuur hoeft te verkopen.

Bij het inruilen van apparatuur proberen we een realistisch bedrag terug te geven. Hierbij kijken we onder andere naar de leeftijd, staat en dagwaarde. We zien het inruilen van uw bestaande apparatuur als een service om de hobby voor velen leuk en betaalbaar te houden. Het kan voorkomen dat het bedrag dat we terug willen geven lager is dan men zelf inschat. De producten die we inruilen worden gecontroleerd en voorzien van minimaal drie maanden garantie. Als winkel zijn we verplicht om ingeruilde apparatuur van garantie te voorzien, en derhalve proberen we een marge bij de verkoop van ingeruilde apparatuur in te calculeren om eventuele herstellingen te kunnen bekostigen.